lørdag 22. oktober 2011

Utevær til å være inne i...

I dag er det utevær til å være inne i, har kost meg et par timer på syrommet i dag også, har holdt på et resteprosjekt. Trener meg på frihåndsquilting, synes det er nokså vanskelig. Øvelse gjør mester , er et gammelt ordtak, så jeg får bare fortsette til jeg er fornøyd.
Disse "tuppene" på bildet her er noen fornøyelige frøkner, tar livet med ro etter endt arbeidsøkt. Kanskje til ettertanke for noen og enhver, prøve å slappe litt godt av i helgen, bare nyte livet, enten man er ute eller inne eller i uteværet.

6 kommentarer:

 1. Hei Elna, og velkommen til "bloglandia"
  Du lager fine ting, så jeg blir nok fast gjest her hver gang du legge ut noe nytt :-)

  Stor klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Hei Linda!
  Takk for hyggelig velkomst, jeg har som sagt fulgt en del blogger en stund, og nå har jeg tatt motet til meg og laget egen blogg. Er ikke så god på dette ennå, så jeg håper "bloglandia" har litt tolmodighet med meg som fersking. Du har en flott blogg selv Linda.
  Hilsen Elna

  SvarSlett
 3. Hei Elna! Gratulerer med blogg! Ingen sak å lage en fin blogg når en har så mange flotte ting å vise fram! Gleder meg til fortsettelsen.... :)

  SvarSlett
 4. Hei Kjellfrid!
  Takk for fine ord, Alltid hyggelig at det er noen som liker det en har laget.
  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Velkommen som følger i min blogg :O) Og hjertlig velkommen inn i dette spennende landet. Du lager jo masse flott så hit kommer jeg gjerne igjen , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 6. Hei Bente!
  Takk for velkomsten, spennende å følge med på hva som rører seg der ute i "bloglandia" som Linda så fint sa. Jeg er usikker på om svaret mitt på din hilsen blir sendt til deg, eller bare blir liggende her på min blogg? Hadde vært hyggelig om du fikk tilbakemeldingen min.
  Klem Elna

  SvarSlett